, Головний редактор

ОГОЛОШЕНО ТЕНДЕР НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ Н-25 🛣🙌

Службою автомобільних доріг оголошено тендер на проведення капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів, на ділянці від Немович до шляхопроводу по вул. Суворова у м. Сарни. Проєктом передбачено капітальний ремонт тротуарів по обидвох сторонах вулиць, реконструкцію вуличного освітлення та світлофорних об’єктів на перехресті вулиць Бєлгородська-Суворова, із встановлення додаткових світлофорів, з примиканням вул. Ткача, облаштуванням регульованого пішохідного переходу, там, де світлофор, біля житлового будинку по вул. Суворова, 2, встановленням бар’єрного захисного огородження між тротуаром та проїзною частиною, водовідведенням з проїзної частини вулиць.

Дорога перебуває на балансі Служби автомобільних доріг. Однак, стосовно тієї її частини, що пролягає безпосередньо через Сарненську громаду, у завершальному варіанті проєктно-кошторисної документації на реконструкцію дороги Н-25 Старокостянтинів - Рівне – Городище враховано пропозиції фахових працівників Сарненської міської ради та громади.

На робочих нарадах, які ініціював Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, працівники виконавчого апарату міської ради, представники Служби автомобільних доріг та Київського інституту проектування впродовж 2021 року детально обговорювали ПКД дороги. А все для того, аби остаточний варіант став комфортним як для учасників дорожнього руху, так і мешканців громади.

Що ж до другої ділянки цієї дороги, яка також проходить по території нашої громади, від шляхопроводу по вул. Суворова у м.Сарни до Ремчиць, то стосовно неї Службою автомобільних доріг заплановано провести тендер вже на початку 2022 року.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів