, Головний редактор

НАДІЙШЛИ КОШТИ НА РОЗВИТОК САРНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Згідно з розпорядженням КМУ від 29 жовтня 2021 р. №1337 р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», бюджету Сарненської територіальної громади передбачили субвенцію. Її спрямують на:
виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення її експертизи на об’єкт «Будівництво Сарненського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» по вул. Курчатова (мікрорайон села Сарни) у сумі 1,2 млн. грн.;
встановлення (монтаж) кисневої системи лікувального газопостачання у санітарній частині - інфекційному відділенні, терапевтичному корпусі по вул. Технічній, 1, та в двоповерховій будівлі райлікарні, що по вул. Я. Мудрого, 3 (заклади КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненськоі міської ради) у сумі 1,8 млн. грн.
Крім того, ще 2 млн. грн. виділили на капітальний ремонт закладу дошкільної освіти у селі Мале Вербче.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів