, Головний редактор

У Рівному стартує новий сезон соціального проекту “Можливості без меж”

Громадська організація “Нація Талантів” креативної території ARTMODELS розпочинає другий сезон соціального проєкту “Можливості без меж”. Він орієнтований на те, щоб надати однакові можливості проявити себе, отримати позитивний досвід, яскраві емоції та дружнє спілкування молодим людям з інвалідністю.

Цьогоріч ГО “Нація Талантів” та компанія ARTMODELS вже вдруге будуть реалізувати проєкт, який залучає до творчої активної роботи молодих людей з фізичними, ментальними, інтелектуальними чи сенсорними порушеннями. Формат заходу передбачає, що учасники будуть співпрацювати у партнерстві з активними та відомими рівнянами різного віку. Такий тандем стане взаємнокорисним і допоможе краще пізнати один одного та потоваришувати.
Організатори планують провести низку цікавих і розвиваючих майстер-класів, залучити до роботи педагогів школи ARTMODELS, зробити професійні фотознімки, а також відзняти серію із 20-ти відеороликів, які популяризуватимуть толерантне ставлення до людей з порушеннями зору, слуху, опорно-рухового апарату тощо.
Надія Пивовар – співзасновниця ГО «Нація Талантів» та керівниця проекту розповіла – «У минулому році ми вперше реалізували даний проект, участь у ньому взяли фіналістки різних років Родинного фестивалю краси і талантів «Перлинка та Перлина Рівного». У цьому році до участі ми запрошуємо усіх охочих рівнян не залежно від віку та роду занять. В рамках проекту ми пропонуємо разом знайти важливі соціальні меседжі для суспільства та подарувати можливості без меж нашим соціальним учасникам. Про важливість даної ініціативи для суспільства свідчать схвальні відгуки професійної спільноти та відгуки усіх учасників Першого сезону Проекту» – зазначила Надія Пивовар.
Нагадаємо Проєкт «Можливості без меж» у 2020 році отримав перемогу Всеукраїнського конкурсу проектних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії», до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва.
У вересні 2021 року відеоролик «Вивчіть кілька фраз жестовою мовою» отримав перемогу у номінації “Соціальна реклама дитячої студії” на ХІІІ Міжнародному дитячому медіафестивалі «Дитятко», який відбувся у Харкові.
Реєстрація соціальних учасників відкрита і триває до 8 жовтня. Загалом організатори запрошують до творчої взаємодії 20 дітей, підлітків та молодих людей з різними особливими потребами та активних і небайдужих рівнян. Подати кандидатуру може кожен бажаючий, це безкоштовно! Для цього потрібно зателефонувати за номером: 096 63 96 504.
Просимо поширити цю інформацію серед тих, кому може бути цікавою така взаємодія!
Запрошуємо до співпраці інформаційних партнерів та місцевих благодійників.
Проєкт “Можливості без меж” відбувається в тому числі завдяки Управлінню молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації, адже дана ініціатива отримала підтримку журі під час конкурсу обласних проєктів.
Довідково: громадська організація «Нація Талантів» офіційно зареєстрована у 2017 році і є продовженням діяльності території краси, гармонії і добра – компанії ARTMODELS. Вже більше трьох років самостійно і понад 10 років спільно з компанією ARTMODELS громадська організація «Нація Талантів» активно займається організацією та проведенням культурно-мистецьких подій. В цілому діяльність організації спрямована на різносторонній розвиток талановитих особистостей у Рівному та області.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів