, Головний редактор

№ 83 від 26 квітня 2023 року "Про затвердження актів  приймання-передачі майна"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

26 квітня 2023 року                                                                                         № 83

 

Про затвердження актів 

приймання-передачі майна

 

 

         На виконання розпорядження Сарненського міського голови від 25.02.2022  № 27 в «Про передачу комунального майна Сарненської міської територіальної громади, яке перебуває  на балансі Сарненської міської ради безоплатно у власність, у безоплатне тимчасове користування на період дії воєнного стану», зі змінами: 

  1. Затвердити три акти приймання-передачі майна з комунальної власності Сарненської міської територіальної громади та з балансу Сарненської міської ради у власність військовій частині А7032 Міністерства оборони України, що додаються.
  2. Це розпорядження міського голови та акти приймання-передачі майна, вказані у пункті 1 цього розпорядження, підлягають затвердженню  міською радою.
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
83-Про затвердження актів  приймання-передачі майна.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів