, Головний редактор

№309 від 30 листопада 2022 року "Про організацію громадських робіт на території Сарненської міської територіальної громади"

 

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

30  листопада 2022 року                                                                                   № 309

 

Про організацію громадських робіт

на території Сарненської міської

територіальної громади 

 

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 31 Закону України «Про зайнятість населення», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-IX  (зі змінами) ,  пунктами 7, 8 Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 175 (зі змінами),  з метою додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій:

 

  1. Організувати громадські  роботи.

 

  1. Визначити перелік громадських робіт на 2022-2023 роки, що виконуються в умовах воєнного стану, до виконання яких залучаються працездатні особи та які відповідають потребам Сарненської міської територіальної громади:

— роботи з підтримання у готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням та їх експлуатації, пристосування існуючих наземних або підземних приміщень під найпростіші укриття;

  • упорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визнаних у встановленому порядку відповідно до діючого законодавства;
  • інші загальнодоступні види трудової діяльності, які мають економічну, соціальну та екологічну користь для Сарненської міської територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку, мають тимчасовий характер і можуть виконуватись на умовах неповного робочого дня.

 

  1. Фінансування організації громадських робіт в умовах воєнного стану, до яких залучаються зареєстровані безробітні та/або працівники, які втратили частину заробітної плати, здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

 

  1. Рекомендувати Сарненському районному центру зайнятості сприяти залученню зареєстрованих безробітних осіб до виконання громадських робіт.

 

  1. Виконавцем громадських робіт визначити комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради.

 

  1. У разі залучення до громадських робіт зареєстрованих безробітних комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради укласти договір про організацію та фінансування громадських робіт з Сарненським районним центром зайнятості.

 

  1. Це розпорядження підлягає затвердженню виконавчим комітетом Сарненської міської ради.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Тараса ДРАГАНЧУКА.

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів