, Адміністратор

№150 від 09 липня 2021 року "Про створення проміжних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

       09 липня 2021 року                                                                                  №150  

 

Про створення проміжних пунктів евакуації

Сарненської міської територіальної громади

 

         Відповідно до статті 33 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня  2013 року № 841  «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» (зі змінами), керуючись  статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 24.06.2021 року №229 «Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 07 вересня 2018 року №379» та з метою забезпечення планування та належного проведення евакуаційних заходів  населення з 30-кілометрової  зони на випадок аварії на Рівненській АЕС:

 

  1. Створити на базі Городецького ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, за адресою: с.Городець, вул.А.Коломийця,154А, проміжний пункт евакуації №1 та на  базі Маловербченської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, за адресою: с. Мале Вербче, вул.Шкільна,50 ,   проміжний пункт евакуації №2  Сарненської міської територіальної громади.
  2. Затвердити Положення про проміжний пункт евакуації Сарненської міської територіальної громади та функціональні обов’язки посадових осіб пункту (додатки 1, 2).
  3. Затвердити посадовий склад проміжних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади (додаток 3).
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на голову комісії з питань евакуації Сарненської міської територіальної громади  Тараса Драганчука.

 

 

 

Міський голова                                                               Руслан СЕРПЕНІНОВ

Додаток №1 до розпорядження

                                                                                міського голови №150від 09.07.2021р

 

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОМІЖНИЙ ПУНКТ ЕВАКУАЦІЇ САРНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

І Загальні положення

 

Проміжний пункт евакуації (далі ПрПЕ) призначений для пересадки населення з транспорту, що працював у зоні надзвичайної ситуації, на дезактивовані транспортні засоби, які здійснюють перевезення на незабруднені (незаражені) території. Під час пересадки населення за необхідності здійснюється його санітарна обробка та спеціальна обробка одягу, майна і транспорту.

Кількість, нумерація, місця розташування проміжного пункту евакуації, визначаються міською радою. Проміжний пункт евакуації розміщується на зовнішньому кордоні зони надзвичайної ситуації, пов’язаної з радіоактивним забрудненням (хімічним зараженням).

Начальник ПрПЕ безпосередньо підпорядковується голові комісії з питань евакуації  Сарненської міської територіальної громади.

Загальний склад ПрПЕ визначається від чисельності населення, яке прибуває на даний ПрПЕ, та організовує облік, реєстрацію населення, яке прибуває із забруднених зон, дозиметричний та хімічний контроль, проведення санітарної обробки еваконаселення та, при необхідності, надання медичної допомоги хворим, відправлення населення до безпечних районів (пунктів) розміщення, проведення при необхідності зміни або спеціального оброблення забрудненого одягу та взуття, організацію пересадки еваконаселення з транспорту, який рухався по забрудненій місцевості, на незабруднений транспорт.

Персональний склад працівників визначається начальником ПрПЕ. Проміжний пункт евакуації забезпечується зв’язком з міською комісією з питань евакуації, прийомними пунктами евакуації та збірними пунктами евакуації, медичною і транспортною службами громади. Проміжний пункт евакуації у своїй роботі керується статтею 33 Кодексу цивільного захисту України, законодавчими та нормативно-правовими актами з питань захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу, Порядком проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 841 і цим Положенням.  

 

ІІ Основні завдання проміжного пункту евакуації

 

На проміжний пункт евакуації покладається:

1)ведення обліку евакуйованого населення, яке прибуває із забруднених зон всіма видами транспортних засобів і пішим порядком;

2)підтримання зв'язку з  комісією з питань евакуації Сарненської міської територіальної громади, прийомними пунктами евакуації та збірними пунктами евакуації, пунктами посадки на транспортні засоби, вихідними пунктами руху пішки;

3)дозиметричний та хімічний контроль, проведення санітарної обробки еваконаселення та при необхідності надання медичної допомоги хворим;

4)інформування комісії з питань евакуації громади про час прибуття населення на ПрПЕ і час відправлення його в безпечні райони (пункти);

5)організація охорони громадського порядку на ПрПЕ;

6)забезпечення інформування евакуйованого населення.

  1. Під час повсякденної діяльності керівний склад пункту здійснює:

1)розроблення документів, необхідних для підготовки та проведення заходів з евакуації;

2)розроблення плану роботи ПрПЕ на період підготовки та проведення заходів з евакуації;

3)ведення обліку та уточнення кількості населення та об'єктів, які прибувають до ПрПЕ і підлягають пересадці;

4)збір та уточнення відомостей про виділення транспортних засобів, час їх подачі на пункти пересадки;

5)уточнення схеми зв'язку та оповіщення при проведенні евакуаційних заходів;

6)уточнення відомостей про начальників автомобільних колон;

7)проведення занять і тренувань з особовим складом ПрПЕ з метою підготовки їх до дій під час проведення евакуаційних заходів.

3.Із отриманням розпорядження про початок проведення евакуації населення пункт здійснює:

1)встановлення зв'язку з комісією з питань евакуації громади та з приписаними до ПрПЕ прийомним пунктом евакуації;

2)доповідь голові комісії з питань евакуації громади про початок та хід прибуття та пересадки евакуйованого населення;

3)уточнення графіку подачі транспортних засобів на пункти пересадки та графіку виведення піших колон;

4)ведення обліку прибуття евакуйованого населення на ПрПЕ за територіями (об'єктами);

5)розподілення людей по машинах, колонах і направлення їх до безпечних районів;

6)доповідь у комісію з питань евакуації громади про кількість населення, що розподілено пунктом.

 

III Права проміжного пункту евакуації

 

      Проміжний пункт евакуації має право:

  • отримувати безкоштовно від органів виконавчої влади та місцевого самоврядування громади дані, які необхідні для заходів пересадки та розміщення евакуйованого населення;
  • самостійно здійснювати взаємодію з комісіями з питань евакуації закріплених населених пунктів і безпечними районами (місцями) розташування евакуйованого населення;
  • підтримувати зв'язок із спеціалізованою службою цивільного захисту транспортного та технічного забезпечення громади;
  • безпосередньо звертатися до керівників спеціалізованих служб ЦЗ громади, які беруть участь у забезпеченні евакозаходів, з питань планування забезпечення населення, що підлягає прийому та розподілу.

 

IV Керівництво та склад проміжного пункту евакуації

 

1.До складу проміжного пункту евакуації входять:

  • начальник пункту;
  • заступник начальника пункту;
  • група охорони громадського порядку (1-2 особи);
  • група регулювання руху(1-2 особи);
  • медичний пункт (1-2 особи);
  • санітарно-миючий пункт (1-2 особи);
  • група реєстрації та обліку (1-3 особи);
  • група харчування (1-3 особи);
  • пост дозиметричного контролю (1-2 особи).

 

Робочі місця пункту обладнуються таким чином, щоб забезпечити максимальну пропускну спроможність ПрПЕ і короткочасне розміщення прибулих людей за несприятливих погодних умов. Поруч з робочими місцями встановлюються таблички з позначками їх призначення.

2.Начальник ПрПЕ є керівником особового складу пункту, підпорядковується голові комісії з питань евакуації громади і несе відповідальність за підготовку особового складу ПрПЕ, організацію роботи і своєчасне виконання завдань, покладених на пункт з підготовки і проведення заходів з евакуації. Начальник ПрПЕ визначає функціональні обов’язки працівників (за напрямом роботи у складі пункту).

3.Заступник начальника ПрПЕ підпорядковується начальнику пункту, є безпосереднім начальником особового складу пункту, відповідає за своєчасну пересадку евакуйованого населення на незабруднені транспортні засоби та організацію його санітарної обробки. У разі відсутності начальника ПрПЕ виконує його обов'язки, координує діяльність груп, що входять до складу пункту.

4.Працівники групи регулювання здійснюють регулювання руху автотранспорту та забезпечують дотримання правил дорожнього руху в районі розміщення пункту.

5.Працівники санітарно – миючого пункту:

- відповідають за технічний стан та використання за призначенням закріпленої спеціальної техніки;

- проводять санітарну обробку евакуйованого населення, радіаційна або хімічна забрудненість якого більше допустимих норм;

- при виявленні радіоактивного або хімічного забруднення на території ПрПЕ доповідають начальнику ПрПЕ і приймають заходи до його усунення;

  1. Працівники медичного пункту надають медичну допомогу еваконаселенню та особовому складу ПрПЕ, слідкують за санітарним станом ПрПЕ та пунктів пересадки.

7.Працівники групи охорони громадського порядку:

- забезпечують охорону громадського порядку на ПрПЕ шляхом організації патрулювання, при необхідності виставляють пости;

-   організовують інформаційно - довідкову роботу з населенням на ПрПЕ, пунктах посадки людей на транспорт.

8.Працівники пункту харчування відповідають за організацію продовольчого постачання, громадського харчування евакуйованого населення.

9.Працівники групи реєстрації та обліку проводять реєстрацію евакуйованого населення, яке прибуло на ПрПЕ за списками і вибірково за паспортами. Один екземпляр списків евакуйованих подають для відправки на приймальний пункт евакуації.

  1. 10. Працівники поста дозиметричного контролю:

- проводять дозиметричний контроль радіаційного забруднення людей, транспорту та матеріальних засобів;

- при наявності перевищення допустимих норм направляють населення на санітарно-миючий пункт для проведення санітарної обробки;

- ведуть журнал обліку радіаційного забруднення населення;

- доповідають начальнику ПрПЕ про хід дозиметричного контролю прибуваючого еваконаселення.

 

 

 

 

Голова евакуаційної комісії                                                 Тарас ДРАГАНЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 

 

  Додаток №2 до розпорядження

                                                                                міського голови №150від 09.07.2021р

 

Функціональні обов'язки начальника проміжного пункту

евакуації (ПрПЕ)

Начальник проміжного пункту евакуації призначається із складу працівників міської ради,або її структурних підрозділів і підпорядковується начальнику цивільного захисту громади і голові комісії з питань евакуації. Він несе повну відповідальність за організацію роботи ПрПЕ, прийом, своєчасну обробку та відправлення евакуйованого населення до ППЕ.

Він зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

спільноз  головою комісії з питань евакуації громади уточнювати план прийому та відправки прибуваючого евакуйованого населення;

 організовувати підготовку та навчання посадових осіб адміністрації пункту;

спільно з начальниками груп проводити рекогносцировку місця розгортання пункту.

б) З отриманням розпорядження про проведення евакуації:

зібрати особовий склад пункту;

на визначеному транспорті відбути з особовим складом до місця розгортання пункту;

розгорнути пункт та доповісти начальнику ЦЗ громади про готовність до роботи;

особисто керувати роботою особового складом пункту;

доповідати голові комісії з питань евакуації громади про хід пересадки еваконаселення на "чистий" транспорт та відправлення його до місця розміщення.

 

Функціональні обов'язки заступника начальника ПрПЕ

 

Заступник начальника проміжного пункту евакуації призначається  зі складу працівників  міської ради, або її структурних підрозділів і підпорядковується начальнику пункту.

Заступник начальника ПрПЕ зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки, порядок роботи пункту, прийому та відправлення евакуйованого населення на території громади;

знати особовий склад ПрПЕ, порядок його оповіщення і збору, порядок забезпечення особового складу ПрПЕ необхідним обладнанням та майном;

знати місце розміщення ПрПЕ та оснащення пункту;

готувати необхідні документи для ПрПЕ;

проводити заняття з особовим складом ПрПЕ.

б) З отриманням розпорядження про проведення евакуації:

отримати завдання від начальника ПрПЕ;

особисто зустрічати автотранспорт, керувати посадкою евакуйованого населення та відправляти його в безпечні райони (пункти) розміщення;

 доповідати начальнику пункту про хід відправки евакуйованого населення в пункти розміщення, підтримувати постійний зв'язок з головою комісії з питань евакуації громади, з питань виділення автотранспорту для своєчасного вивезення евакуйованого населення;

вести журнал контролю опромінення особового складу ПрПЕ.

 

Функціональні обов'язки коменданта проміжного пункту евакуації:

 

Комендант проміжного пункту евакуації підпорядковується начальнику пункту, його заступнику. Комендант проміжного пункту евакуації відповідає за загальний порядок та збереження майна.

Комендант проміжного пункту евакуації ПрПЕ зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вести облік майна та обладнання пункту.

б)З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

організовувати цілодобове чергування та охорону майна пункту;

керувати загальним порядком на пункті;  

доповідати начальнику (у разі його відсутності – заступнику) про порушення загального порядку на пункті та вживати заходи до його поліпшення.

 

Функціональні обов'язки начальника групи охорони громадського порядку

 

Начальник групи охорони громадського порядку призначається із працівників Сарненського районного відділу ГУ НП України у Рівненській області і підпорядковується начальнику пункту, його заступнику і коменданту.

Він відповідає за дотримання громадського порядку на пункті та зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки, схему оповіщення та зв’язку, порядок прийому і відправлення евакуйованого населення, порядок забезпечення групи необхідним обладнанням та майном;

знати маршрути руху транспорту та евакуайованого населення;

знати схему постів ОГП та спосіб зв’язку з ними;

приймати участь у навчанні особового складу групи ОГП ПрПЕ.

б) З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

забезпечити громадський порядок у місцях розгортання проміжного пункту евакуації;

приймати рішучі заходи з ліквідації безладу та паніки під час проведення роботи проміжного пункту евакуації;

доповідати про всі правопорушення начальнику ПрПЕ, начальнику служби ОГП громади.

 

Функціональні обов’язки начальника групи регулювання руху

 

Начальник групи регулювання руху призначається із працівників відділу організації несення служби в м. Сарни Управління патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної  поліції  України.

Він підпорядковується начальнику, його заступнику, коменданту пункту та відповідає за загальний порядок руху автотранспорту в районі розміщення пункту.

Він зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки, схему зв’язку, порядок забезпечення особового складу необхідним обладнанням та майном, порядок та маршрути руху  транспорту в районі розміщення пункту;

брати участь у навчанні особового складу групи.

б) З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

отримати завдання від начальника ПРПЕ;

керувати рухом автотранспорту на пункті та відправкою його з евакуйованим населенням до безпечного району (пункту) розміщення, доповідати начальнику ПрПЕ про хід відправлення евакуйованого населення.

 

Функціональні обов'язки начальника медичного пункту

 

 Начальник медичного пункту призначається з складу медичних працівників комунальних медичних підприємств, підпорядкованих  Сарненській міській раді . Начальник медичного пункту підпорядковується начальнику ПрПЕ та його заступнику, відповідає за медичне забезпечення евакуйованого населення на проміжному пункті евакуації.

Він зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки і знати схему оповіщення та зв’язку, порядок медичного забезпечення проміжного пункту евакуації, порядок забезпечення особового складу медичного пункту необхідним обладнанням та майном;

 знати склад і місце розташування медпункту і порядок зв’язку з іншими лікувальними установами безпечного району;

розробити необхідні довідкові матеріали з питань медичного забезпечення на ПрПЕ;

підготувати медичну аптечку для особового складу ПРПЕ;

доповідати начальнику ПРПЕ про готовність до роботи медпункту.

б) З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

отримати завдання від начальника ПрПЕ;

забезпечити організацію та роботу медичного пункту на ПрПЕ;

суворо стежити за санітарним станом прибуваючого населення;

надавати першу медичну допомогу прибуваючому населенню;

керувати евакуацією хворих у лікувальні заклади;

доповідати начальнику ПрПЕ та медичну службу комісії з питань евакуації громади про стан медичного забезпечення на пункті.

 

Функціональні обов'язки начальника групи реєстрації та обліку

 

Начальник групи реєстрації та обліку призначається з працівників міської ради або її структурних підрозділів.

Він підпорядковується начальнику пункту та його заступнику та зобов'язаний:

а) У режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки та порядок обліку евакуйованого населення;

брати участь у навчанні особового складу групи. мати облік прибуваючого населення та перелік населених пунктів з яких здійснено евакуацію;

мати облік прибуваючого автотранспорту до ПрПЕ;

б) З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

вести облік прибуваючого населення та перелік населених пунктів з яких здійснено евакуацію;

вести облік прибуваючого автотранспорту до ПрПЕ;

вести облік відправленого евакуйованого населення до місць розміщення;

доповідати начальнику ПрПЕ про кількість прибуваючого та відправленого населення

 

Функціональні обов’язки начальника пункту харчування

 

Начальник пункту харчування призначається з працівників їдальні закладів дошкільної освіти, які розташовані в населених пунктах, де створюються проміжні пункти. Відповідає за організацію харчування прибуваючого евакуйованого населення на ПрПЕ. Підпорядковується начальнику ПрПЕ.

Він зобов’язаний:

а) у режимі повсякденної діяльності:

вивчити свої обов’язки;

знати порядок забезпечення особового складу необхідним обладнанням та майном.

б) З отриманням розпорядження про розгортання пункту:

розгорнути пункт харчування та підготувати його до роботи;

забезпечувати роботи пункту харчування;

мати необхідну кількість продуктів, посуду, приладів для готування гарячої їжі та інше обладнання;

постійно бути в готовності забезпечити еваконаселення гарячим чаєм або кип'яченою водою (зимовий період);

доповідати начальнику ПрПЕ про наявність на пункті продуктів харчування.

 

Функціональні обов’язки начальника поста дозиметричного контролю

 

 Начальник поста дозиметричного контролю призначається з фахівців  Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України». Підпорядковується начальнику пункту і його заступнику.

Він відповідає за дозиметричний контроль евакуйованого населення, яке прибуває на ПрПЕ та зобов'язаний:

а) у режимі повсякденної діяльності:

знати свої обов’язки, порядок проведення дозиметричного котролю;

навчати особовий склад поста проводити дозиметричний контроль радіаційного забруднення людей, с/г тварин, транспорту та матеріальних засобів.

б) з отриманням розпорядження про розгортання пункту:

організувати дозиметричний контроль евакуайваного населення що прибуває, при наявності перевищено допустимих норм направляти їх на санітарно-миючий пункт для проведення санітарної обробки;

вести журнал обліку радіаційного забруднення населення;

доповідати начальнику ПрПЕ про хід дозиметричного контролю

 

 

 

Голова евакуаційної комісії                                                       Тарас ДРАГАНЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    Додаток №3 до розпорядження

                                                                    міського голови №150від 09.07.2021р

 

ПОСАДОВИЙ СКЛАД

проміжного пункту евакуації №1 Сарненської міської територіальної громади.

 

з/п

Посада в ППЕ

Посада за основним місцем роботи

1

   Начальник проміжного пункту евакуації

  Староста Городецького старостинського

  округу №4

2

   Заступник начальника проміжного пункт  у

   евакуації

  Директор Городецького ліцею

3

   Комендант проміжного пункту евакуації

  Завідуючий господарством Городецького

  ліцею

Група зустрічі, реєстрації та обліку евакуйованого населення

4

   Начальник групи

  Діловод Городецького старостинського

  округу №4

5

   Член групи

Адміністратор відділу «Центр надання

адміністративних послуг» Сарненської

 міської ради

6

   Член групи

   Головний спеціаліст відділу по управлінню

   природними ресурсами, регулювання

   земельних відносин та агропромислового

   комплексу Сарненської міської ради

Група охорони громадського порядку

7

   Начальник групи

  Фахівець  Сарненського районного відділу

  поліції  ГУ НП у Рівненській області

8

   Член групи

  Фахівець Сарненського районного відділу

   поліції  ГУ НП у Рівненській області

Група регулювання руху

9

    Начальник групи

 Фахівець відділу організації несення служби в м. Сарни Управління патрульної поліції в

   Рівненській області Департаменту

   патрульної  поліції  України

10

   Член групи

 Фахівець відділу організації несення служби в м. Сарни Управління патрульної поліції в

   Рівненській області Департаменту

   патрульної  поліції  України

Медичний пункт

11

   Начальник пункту

   Фахівець КНП «Сарненський центр

   первинної медико-санітарної допомоги»

   Сарненської міської ради

12

   Член пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Санітарно-миючий пункт

13

   Начальник пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

14

  Член пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Пункт харчування

15

   Начальник пункту

Фахівець їдальні ЗДО Городецького ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області с.Городець

16

   Член пункту

Фахівець їдальні ЗДО Городецького ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області с.Городець

17

   Член пункту

Працівник Городецького старостинського округу №2

Пост дозиметричного контролю

18

Начальник поста

Фахівець Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України»

19

Член поста

Фахівець Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОСАДОВИЙ СКЛАД

проміжного пункту евакуації №2 Сарненської міської територіальної громади.

 

з/п

Посада в ППЕ

Посада за основним місцем роботи

1

Начальник проміжного пункту евакуації

Староста Коростського старостинського округу №2

2

Заступник начальника проміжного пункту евакуації

Директор Маловербчанської гімназії

3

Комендант проміжного пункту евакуації

Завідуючий господарством Маловербчанської гімназії

Група зустрічі, реєстрації та обліку евакуйованого населення

4

Начальник групи

Діловод Коростського старостинського округу №2

5

Член групи

Адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради

6

Член групи

Головний спеціаліст відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового комплексу Сарненської міської ради

Група охорони громадського порядку

7

Начальник групи

Фахівець  Сарненського районного відділу

 поліції  ГУ НП у Рівненській області

8

Член групи

Фахівець Сарненського районного відділу

 поліції  ГУ НП у Рівненській області

Група регулювання руху

9

Начальник групи

Фахівець відділу організації несення служби в м. Сарни Управління патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної  поліції  України

10

Член групи

Фахівець відділу організації несення служби в м. Сарни Управління патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної  поліції  України

Медичний пункт

11

Начальник пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

12

Член пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Санітарно-миючий пункт

13

Начальник пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

14

Член пункту

Фахівець КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Пункт харчування

15

Начальник пункту

Фахівець їдальні ЗДО «Сонечко» с.Корост

16

 Член пункту

Фахівець їдальні ЗДО «Сонечко»  с.Корост

17

 Член пункту

Працівник Коростського старостинського округу №2

Пост дозиметричного контролю

18

Начальник поста

Фахівець Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України»

19

Член поста

Фахівець Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України»

 

 

 

Голова евакуаційної комісії                                              Тарас ДРАГАНЧУК


 

Прикріплені файли
№150 від 09 липня 2021 року "Про створення проміжних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів