№ 119 від 19 серпня 2025 року Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради та Подякою Сарненського міського голови""
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
19 серпня 2025 року № 119
Про нагородження
Грамотою Сарненської міської ради
та Подякою Сарненського міського голови
Керуючись рішенням виконавчого комітету Сарненської міської ради від 16 січня 2021 року №64 «Про затвердження складу комісії з питань нагородження, Положення про неї та Положення про Грамоту, Почесну грамоту, Подяку міського голови», відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи подання Городецького старостинського округу № 4 Сарненської міської територіальної громади від 18 серпня 2025 року № 15/12/04-397/25 та з нагоди 14-ї річниці від дня заснування молодіжного фестивалю «Моя Погорина»:
- Нагородити Грамотою Сарненської міської ради:
1.1. За вагомий внесок у розвиток громадського суспільства, активну волонтерську діяльність, самовіддану працю на благо громади САВ'ЯК Галину Василівну – діловода Городецького старостинського округу №4 Сарненської міської ради та ФЕДОРЧУК Ольгу Анатоліївну – вчителя Сарненського районного ліцею «Лідер» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
1.2. За вагомий внесок у розвиток спорту в громаді, популяризацію здорового способу життя, активну громадську діяльність СЕРНЮК Олену Василівну – вчителя Сваринівської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
- Висловити Подяку Сарненського міського голови:
2.1. За вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецької діяльності молоді, успішне втілення в життя творчості на селі, популяризацію певних жанрів та стилів музики ГАРБАРУ Валерію Володимировичу – засновнику та організатору молодіжного фестивалю «Моя Погорина».
2.2. За успішне втілення в життя творчості на селі, популяризацію української пісні, особистий внесок у збереження місцевої автентичності та самобутності КІЧОЛІ Галині Петрівні – вчителю Городецького ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ