Рішення №388 від 11.11.2019 "Про погодження маршруту проїзду великогабаритного транспортного засобу через м. Сарни"
У К Р А Ї Н А
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р І В Н Е Н С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
11 листопада 2019 року № 388
"Про погодження маршруту проїзду
великогабаритного транспортного
засобу через м. Сарни»
Розглянувши звернення Рівненського управління ПрАТ "---" від 05.11.2019 № 64 щодо погодження маршруту проїзду великогабаритного транспортного засобу через м.Сарни по маршруту: вул. Заводська, Соборна (від ПрАТ "Рівнегаз" до залізничного переїзду), Котляревського, Грушевського, Я.Губені, Незалежності, Свято-Троїцька, Набережна, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2001 № 30 "Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами", статтею 20 Закону України "Про автомобільні дороги", статтею 6 Закону України "Про дорожній рух", підпунктом 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком міської ради
В И Р І Ш И В:
- Погодити Рівненському управлінню ПрАТ "---" маршрут проїзду великогабаритного транспортного засобу через м. Сарни по маршруту: вул. Заводська, Соборна (від ПрАТ "Рівнегаз" до залізничного переїзду), Котляревського, Грушевського, Я.Губені, Незалежності, Свято-Троїцька, Набережна в період з 19.11.2019 по 21.11.2019 одного рейсу:
- КАМАЗ 5410 ВК 7419 АВ, причіп ГКБ 9383 ВК 4080 ХТ (габарити тягача: довжина – 25,1 м., ширина – 2,55 м., висота 2,83 м., повна маса, т: 15,25);
- Встановити водіям транспортного засобу умови руху:
- допустима швидкість руху 30 км/год.;
- під час руху перевірити і контролювати надійність розташування та кріплення вантажу;
- при виникненні несправності під час руху або інших непередбачуваних ситуацій вжити заходи щодо переміщення транспортного засобу за межі проїзної частини дороги.
- Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.
ВИКОНУЮЧИЙ ОБОВ’ЯЗКИ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІКТОР ХОМИЧ