, Головний редактор

№146 від 20 квітня 2017 року "Про розгляд заяви гр. (особа) щодо надання дозволу на переведення жилого приміщення в нежиле квартири №--- по вул.Белгородській, --- в м.Сарни"

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

 

20 квітня 2017 року                                                                                              № 146

 

"Про розгляд заяви гр. (особа)

щодо надання дозволу на переведення

жилого приміщення в нежиле

квартири №--- по вул.Белгородській, --- в м.Сарни"

 

          Розглянувши заяву гр. (особа), щодо надання дозволу на переведення жилого приміщення в нежиле квартири №--- по вул.Белгородській,--- в м.Сарни у зв’язку із переобладнанням його під магазин, керуючись статтями 7, 8 Житлового кодексу Української РСР, підпунктом 2 пункту «б» статті 30 та статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за рекомендацією міжвідомчої комісії відповідно до протоколу від 19 квітня 2017 року за №4, виконком міської ради

 

                                                 В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл (особа) на переведення жилого приміщення квартири №--- в житловому будинку по вул.Белгородській, --- в нежиле, у зв’язку з переобладнанням її під магазин.

 

  1. КП «Житлосервіс» виключити із житлового фонду картиру №---, що в житловому будинку по вул.Белгородській, --- в м.Сарни, у зв’язку з переобладнанням для провадження підприємницької діяльності.

 

  1. Забов’язати (особа) укласти договір з КП «Житлосервіс» про участь у витратах на обслуговування та ремонт житлового будинку по вул.Белгородській, --- в м.Сарни.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                      С.Б.УСИК

 

Прикріплені файли
-146-perevedennja-v-nezhitlove-vul_belgorodska.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Ковальчук А.О., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Бірук Н.А., жителів с. Велихів, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Пошук документів