, Головний редактор

№138 від 20 квітня 2017 року "Про затвердження правил утримання та експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території м. Сарни"

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

   

 

20 квітня 2017 року                                                                                     № 138

 

 

"Про затвердження правил утримання та

експлуатації дитячих ігрових та спортивних

майданчиків на території м. Сарни"

 

 

        Керуючись Правилами будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 01.03.2006 № 110, наказом Міністерства охорони здоров’я від 31.08.2009 № 653 «Про внесення змін до Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затверджених наказом МОЗ України від 19 червня 1996 року № 173, ДБН Б.2.2-5:2011 «Планування та забудова міст, селищ і функціональних територій. Благоустрій територій», підпунктом 2 пункту «б» статті 30, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Сарненської міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити Правила утримання та експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території м. Сарни (далі – Правила) згідно з додатком 1.

 

  1. Затвердити форму типового паспорта дитячих та спортивних майданчиків, які знаходяться на території м. Сарни згідно з додатком 2.

 

  1. Затвердити форму журналу результатів контролю за технічним станом обладнання дитячих ігрових та спортивних майданчиків згідно з додатком 3.

 

  1. Затвердити форму акта огляду та перевірки обладнання дитячих ігрових та спортивних майданчиків згідно з додатком 4.
  2. Затвердити форму інформаційної таблички згідно з додатком 5.

 

  1. Зобов'язати КП «Житлосервіс» (Місько О.О.) та КП «Трудівник» (Гайкевич Г.О.) встановити періодичність огляду обладнання дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території м. Сарни та визначити відповідальних працівників.

 

  1. Рекомендувати завідувачам дошкільних навчальних закладів, директорам загальноосвітніх навчальних закладів, ДПТНЗ "Сарненський аграрний професійний ліцей", ВПУ-22, педагогічного коледжу РДГУ, закладів культури м. Сарни встановити періодичність огляду обладнання дитячих ігрових та спортивних майданчиків та визначити відповідальних працівників.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                               С.Б. УСИК

Прикріплені файли
-138-pravila-utrimannja-ditjachih-majdanchikiv-na-teritoriji-m_-sarni.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів