, Адміністратор

№186 від 23 квітня 2021 року "Про розгляд звернення гр. (особа) щодо розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на власній земельній ділянці по вул. Філіпенка, --- в с. Глушиця Сар..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

23 квітня 2021 року                                                                                   № 186

 

«Про розгляд звернення гр. (особа) щодо

розміщення тимчасової споруди торгівельного

призначення для провадження підприємницької

діяльності на власній земельній ділянці по вул.

Філіпенка, --- в с. Глушиця Сарненської міської

територіальної громади»

 

Розглянувши звернення громадянки (особа) про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на власній земельній ділянці по вул. Філіпенка, --- в с. Глушиця Сарненської міської територіальної громади, керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 № 244, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 22.11.2011 №1330/20068, підпунктом 7 пункту «а» частини 1 статті 30, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконавчий комітет міської ради

                                               В И Р І Ш И В:

 

  1. Визначити можливим розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Філіпенка, --- в с. Глушиця Сарненської міської територіальної громади з кадастровим номером ---, за умови відповідності намірів її розташування державним будівельним нормам.

 

  1. Рекомендувати Громадянці (особа) в десятиденний термін з дня прийняття цього рішення зареєструватися фізичною особою-підприємцем.

 

  1. Громадянці (особа) здійснити поділ земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього рішення, із виділенням частки під тимчасову споруду з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі».

 

  1. Громадянці (особа) звернутись до відділу архітектури та містобудування управління житлово-комунального господарства,  транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради щодо визначення відповідності намірів розташування тимчасової споруди будівельним, пожежним, санітарним нормам та отримання паспорта прив’язки об’єкта.

 

  1. Громадянці (особа) звернутися в Сарненське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та подати заяву про державну реєстрацію потужності як оператора ринку харчових продуктів (у разі здійснення торгівлі харчовими продуктами).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира Міщеню.

 

 

 

Міський голова                                                              Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів