, Головний редактор

№603 від 20 грудня 2021 року "Про призначення комісії для обстеження стану двоквартирного житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а, в м. Сарни Сарненського району Рівненської області"

                                                                                        

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

20 грудня 2021 року                                                                                        № 603

 

 

Про призначення комісії

для обстеження стану двоквартирного

житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а,

в м. Сарни Сарненського району

Рівненської області

 

 

Розглянувши звернення управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради про визнання двоквартирного житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а, в м. Сарни Сарненського району Рівненської області таким, що не відповідає санітарним і технічним вимогам і є непридатним для проживання, у зв’язку із неможливістю та недоцільністю проведення капітального ремонту, з метою обстеження стану жилого будинку, керуючись п. 6 Положення про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення його відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 р. № 189, статтею 379 Цивільного кодексу України, статтею 8Житлового кодексу Української РСР, статтями 31, 40 та частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Технічного звіту про стан конструкцій двоквартирного житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а в м. Сарни Сарненського району Рівненської області, експерта з технічного обстеження Сидорчука Віктора Олександровича, виконком міської ради,

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Призначити комісію для обстеження стану двоквартирного житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а, в м. Сарни Сарненського району Рівненської області в такому складі:

Міщеня В. П.

 

Шостак Я. С.

 

 

 

 

 

Титечко А. Т.

 

 

 

Ражик  Я. М.

 

Мосійчук С. П.

 

М’якішев І. Ф.

Дудар О. М.

 

 

 

 

Раковець Е. К.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заступник Сарненського міського голови, голова комісії;

Начальник відділу управління

комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю, заступник голови комісії;

Начальник Сарненського управління – державний інспектор Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області;

Начальник відділу архітектури та містобудування, секретар комісії;

Начальник ДПРЗ-5 ГУ ДСНС в Рівненській області;

Депутат Сарненської міської ради;

Головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю управління  ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю;

Начальник управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

  1. Комісії для обстеження стану двоквартирного житлового будинку по вул. Просвіти, 20 а, в м. Сарни Сарненського району Рівненської області виконати п. 2 Положення про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення його відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 р. № 189 та внести виконавчому комітету пропозицію з проектом відповідного рішення.
  2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Назарця.

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів