, Головний редактор

№20 від 25 січня 2023 року "Про видалення порослі, чагарнику та дерев"

                                                                                       

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

25 січня 2023 року                                                                                           № 20

 

 

Про видалення порослі,

чагарнику та дерев

 

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» і Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року №1045,  рішення виконавчого комітету  Сарненської міської ради від 16 вересня 2022 року №339 «Про створення комісії з обстеження порослі, чагарнику та дерев, що підлягають видаленню на землях комунальної власності Сарненської міської територіальної громади», розглянувши  акти обстеження земельних ділянок комунальної власності, враховуючи розпорядження голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації №1 від 05.01.2023, пункт  2 рішення №21 ради оборони області від 05.01.2023, виконавчий  комітет Сарненської міської ради

 

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити акти обстеження порослі, чагарнику та дерев, що підлягають видаленню на земельних ділянках комунальної власності, від 23 січня 2023 року № 01 та 25 січня 2023 року № 02.

 

  1. Дозволити комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» провести видалення порослі, чагарнику та дерев, відповідно до актів обстеження порослі, чагарнику та дерев, що підлягають видаленню, без сплати відновної вартості.

 

  1. Видати комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» ордери на видалення порослі, чагарнику та дерев, відповідно до актів обстеження порослі, чагарнику та дерев.

 

  1. Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» провести облік зрізаних дерев у залежності від категорій лісоматеріалів та першочергово використати для облаштування фортифікаційних споруд відповідно до плану оборони м. Сарни.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів