, Адміністратор

№ 457 від 20 вересня 2023 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

20 вересня 2023 року                                                                             № 457

Про надання дозволу

на вчинення правочину

Розглянувши заяву гр. (особа), --- р.н.,  жительки с. Люхча, вул. Шевченка, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, та надані нею документи, керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті 34, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 177 Сімейного кодексу України, статей 56, 203, 717-719 Цивільного кодексу України, статті 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В: 

1. Надати гр. (особа) дозвіл органу опіки та піклування на вчинення правочину щодо укладення договору дарування на ім’я (особа), --- р.н., належного їй на праві приватної власності житлового будинку за адресою: с. Люхча, вул. Шевченка, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, право користування яким мають діти:  (особа), --- р.н., (особа), --- р.н., (особа), --- р.н..  
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№ 457 від 20 вересня 2023 року "Про надання дозволу на вчинення правочину".doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
18 лютого 2025
Про схвалення змін до Програми по здійсненню благоустрою на 2025-2027 роки

18 лютого 2025
Про розгляд звернення Дубинець Н.М. щодо надання дозволу на встановлення спортивного майданчика на території Великовербченського ліцею Сарненської міської ради

18 лютого 2025
Про  схвалення Порядку  відшкодування витрат на поховання військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України, та пов’язаних з цим

18 лютого 2025
Про схвалення змін до Програми підтримки здоров’я дітей на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень 35-ї сесії міської ради
18 лютого 2025
Про затвердження змін до Програми  підтримки здоров’я дітей на 2025-2027 роки

Пошук документів