, Адміністратор

№118 від 25 лютого 2021 року "Про затвердження передавального акту Тутовицької сільської ради"

Р І Ш Е Н Н Я

 

25 лютого 2021 року 

                                         № 118

 

Про затвердження

передавального акту Тутовицької сільської ради


Заслухавши інформацію Комісії з реорганізації  Тутовицької сільської ради шляхом приєднання до Сарненської міської ради, на виконання рішення Сарненської міської ради  від 15.12.2020 № 26 «Про початок реорганізації Тутовицької сільської ради шляхом приєднання до Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області», керуючись Законами України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», Порядком подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 419, Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879, Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій»», статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальний акт Тутовицької сільської ради (ЄДРПОУ 04387473), місцезнаходження: вул.Миру, 14А, с.Тутовичі Сарненського району Рівненської області шляхом приєднання до Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області (ЄДРПОУ 04057770), місцезнаходження: вул.Широка, 31, м.Сарни Рівненської області (додається).
  2. Подати документи державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - Тутовицької сільської ради шляхом приєднання до Сарненської міської ради в установленому законом порядку.
  3. Прийняти у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі  Сарненської міської ради майно згідно передавального акту.
  4. Сарненській міській раді здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради майна, зазначеного у додатку.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко).

 

 

 

 Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ


Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про звіт міського голови про свою роботу та роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
29 березня 2024
№ 65 від 27 березня 2024 року "Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Пошук документів