, Адміністратор

№100 від 25 лютого 2021 року "Про надання дозволу КП «Екосервіс» на створення Товариства з обмеженою відповідальністю «Сарненський завод з переробки відходів»"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

25 лютого 2021 року 

                                         № 100

 

 

Про надання дозволу КП «Екосервіс» на створення Товариства з обмеженою відповідальністю «Сарненський завод з переробки відходів»

 

 

 

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України та пропозиціями компанії Braun Industrial Technology GmbH (Німеччина) і Товариства з обмеженою відповідальністю «Німецько-Українське Підприємство «БІТ» про створення Товариства з обмеженою відповідальністю «Сарненський завод з переробки відходів», з метою впровадження інвестиційних проєків, як складової частини Програми соціально – економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради №82 від 24.12.2020 року, враховуючи висновок постійних комісій міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати згоду комунальному підприємству «Екосервіс» Сарненської міської ради на створення за участю Товариства з обмеженою відповідальністю «Німецько-Українське Підприємство «БІТ», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сарненський завод з переробки відходів» зі статутним капіталом 200 000,00 грн ( двісті тисяч гривень) з наступним розподілом часток:

комунальне підприємство «Екосервіс» Сарненської міської ради - 50%, що складає 100 000,00 грн ( сто тисяч гривень), Товариство з обмеженою відповідальністю «Німецько-Українське Підриємстово «БІТ» - 50%, що складає 100 000,00 грн ( сто тисяч гривень).

  1. Погодити проект статуту ТОВ «Сарненський завод з переробки відходів», розроблений комунальним підприємством «Екосервіс» (згідно з додатком).
  2. Доручити директору комунального підприємства «Екосервіс» Сарненської міської ради взяти участь в установчих зборах ТОВ «Сарненський завод з переробки відходів», голосувати згідно з порядком денним установчих зборів та підписати статут ТОВ «Сарненський завод з переробки відходів» і Протокол установчих зборів.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Назарця І.П., постійну комісію з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (Шапірко М.М.).

 

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Додатки.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл громади на  2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про надання дозволу на списання паливно-мастильних матеріалів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "  Про надання допомоги на поховання"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.03.2024 № 175 «Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади»"

Пошук документів