, Адміністратор

№1481 від 05 червня 2020 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Тутуці Володимиру Олексійовичу"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                     

05 червня 2020 року                                                                                          № 1481    

 

“Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельних ділянок в натурі

(на місцевості) гр. Тутуці Володимиру Олексійовичу”

 

             Розглянувши заяву гр. Тутуки Володимира Олексійовича, жителя                   м. Сарни,  Адреса, 1,  надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Сарни,  вул. Молодогвардійців, 20А,   керуючись ст.ст. 12, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”  та враховуючи висновок і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада 

       

В И Р І Ш И Л А :     

 

  1. Надати дозвіл гр. Тутуці Володимиру Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в           м. Сарни по вул. Молодогвардійців, 20А орієнтовною площею 0.1000 га.

 

  1.      Технічну документацію із землеустрою виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, житлово – комунального господарства та інвестиційного розвитку (Дзугань В. І.).

                   

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                      СВІТЛАНА УСИК

                                                                                              

 

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів