, Адміністратор

№ 109 від 06 серпня 2025 року "Про визначення уповноважених осіб на підписання платіжних документів у рамках реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт шляхом комплексної термомодернізації будівлі пологового будинку"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

06 серпня 2025 року                                                                                      № 109

Про визначення уповноважених осіб на

підписання платіжних документів у рамках

реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт

шляхом комплексної термомодернізації будівлі

пологового будинку (блок «А», блок «Б», блок «В»)

комунального некомерційного підприємства

«Сарненська центральна районна лікарня»

Сарненської міської ради по вулиці Я. Мудрого, 3

у місті Сарни Рівненської області»

Відповідно до статті 143 Конституції України, підпункту 20 пункту 4 статі 42, пункту 8 статі 59  Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», беручи до уваги рішення Сарненської міської ради від 06 грудня 2024 року №2327 «Про здійснення місцевого запозичення у 2024 році», Договір про передачу коштів позики № 1310-05/324 від 26 грудня 2024 року між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України та Сарненською міською радою, з метою забезпечення ефективної та вчасної реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт шляхом комплексної термомодернізації будівлі пологового будинку (блок «А», блок «Б», блок «В») комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради по вулиці Я. Мудрого, 3 у місті Сарни Рівненської області», що фінансується за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку: 

1. Призначити уповноваженими особами для підпису платіжних документів у рамках реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт шляхом комплексної термомодернізації будівлі пологового будинку (блок «А», блок «Б», блок «В») комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради по вулиці Я. Мудрого, 3 у місті Сарни Рівненської області» міського голову СЕРПЕНІНОВА Руслана Петровича та  першого заступника міського голови НАЗАРЦЯ Івана Петровича.   

1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                     Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№ 109 від 06 серня 2025 року "Про визначення уповноважених осіб на підписання платіжних документів у рамках реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт шляхом комплексної термомодернізації будівлі пологового будинку".doc

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Серпень
07 серпня 2025
№ 109 від 06 серпня 2025 року "Про визначення уповноважених осіб на підписання платіжних документів у рамках реалізації субпроєкту «Капітальний ремонт шляхом комплексної термомодернізації будівлі пологового будинку"

07 серпня 2025
№ 108 від 06 серпня 2025 року "Про тимчасове перекриття руху автомобільного транспорту по вул. Коперника у м. Сарни Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 серпня 2025
Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І півріччя 2025 року

Документи → Проєкти рішень 38-ї сесії міської ради
01 серпня 2025
Про затвердження змін до Програми проведення ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі, підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2025-2030 роки

01 серпня 2025
№ 107 від 01 серпня 2025 року "Про нагородження Подякою Сарненського міського голови"

Пошук документів