, Головний редактор

Про визначення балансоутримувачів комунального майна Сарненської міської територіальної громади

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІII С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 ____________________ 2024 року                    

                                     № ____     

 

Про визначення балансоутримувачів

комунального майна Сарненської

міської територіальної громади

 


     Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Визначити балансоутримувачем та передати в оперативне управління будівлю погребу за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., с. Яринівка, вулиця Шевченка, 44А, Яринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області. Балансоутримувачу здійснити дії згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  2. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення протирадіаційного укриття № 67261 за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., м. Сарни, вулиця Симона Петлюри, 10, Комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради. Балансоутримувачу здійснити дії згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  3. Визначити балансоутримувачем та передати в оперативне управління будівлю котельні за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., с. Мале Вербче, вулиця Центральна, будинок 41А та будівлю майстерні за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., с. Мале Вербче, вулиця Центральна, 50А, Сарненській міській раді. Балансоутримувачу здійснити дії згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  4. Визначити балансоутримувачем та передати в оперативне управління господарську будівлю за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., м. Сарни, вулиця Я. Мудрого, 3А, Комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради. Балансоутримувачу здійснити дії згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  5. Визначити балансоутримувачем та передати в оперативне управління будинок двоповерховий; будинок одноповерховий з добудовою № 2, цех і майстерня; склад і майстерня; склад цегляний; криниця; вбиральня; естакада; площадка; блок 6-ти блочний; огорожа металева; огорожа сітка металева, за адресою: Рівненська обл., м. Сарни, вулиця Миру, 64, Сарненському ліцею № 5 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області. Балансоутримувачу здійснити дії згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (Ігор М’якішев) та на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Про визначення балансоутримувачів комунального майна Сарненської міської територіальної громади.doc

Останні документи

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань земельних відносин, екології та природокористування → VIII скликання
05 жовтня 2024
Протокол № 17 від 04.10.2024

Документи → Протоколи, рішення, результати поіменного голосування сесій ради → VIII скликання → 30 позачергова сесія від 04 жовтня 2024 року
04 жовтня 2024
Результати поіменного голосування 30-ї позачергової сесії від 04 жовтня 2024 року

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З економічних питань, комунальної власності, ЖКГ та інвестиційного розвитку → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 14 від 03.10.2024

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань бюджету, фінансів та соціальної політики → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 8 від 03.10.2024

Документи → Проєкти рішень 30-ї сесії міської ради
03 жовтня 2024
Про укладення договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради 

Пошук документів