, Адміністратор

Про розгляд заяви Нечипорук Ю.Б.  щодо надання дозволу на розробку схеми організації дорожнього руху по вул. Княгині Ольги, 40 в м. Сарни

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________2024 року                                                                                        № ___

 

Про розгляд заяви Нечипорук Ю.Б.  щодо

надання дозволу на розробку схеми організації

дорожнього руху по вул. Княгині Ольги, 40 в м. Сарни

 

         Розглянувши заяву Нечипорук Юлії Борисівни щодо надання дозволу на розроблення схеми організації дорожнього руху для влаштування парковки автомобілів біля нового закладу торгівлі по вул. Княгині Ольги, 40 в м. Сарни, керуючись пунктом 5 частини першої статті 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», абзацом 7 статті 6 Закону України «Про дорожній рух»,  підпунктом 7 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами благоустрою території населених пунктів Сарненської міської територіальної громади, затвердженими рішенням Сарненської міської ради від 14.07.2022 №891, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл Нечипорук Юлії Борисівні на розроблення схеми організації дорожнього руху для влаштування парковки автомобілів біля нового закладу торгівлі по вул. Княгині Ольги, 40 в м. Сарни згідно з поданими пропозиціями.

  2. Нечипорук Юлії Борисівні при розробці схеми організації дорожнього руху передбачити нерегульований пішохідний перехід в межах перехрестя вулиць Європейська – Княгині Ольги.

  3. Нечипорук Юлії Борисівні при розробці схеми організації дорожнього руху забезпечити водовідведення на проектованій автостоянці.

  4. Нечипорук Юлії Борисівні документацію, розроблену відповідно до пункту 1-3 цього рішення, погодити в управлінні патрульної поліції у Рівненській області.

  5. Нечипорук Юлії Борисівні документацію, розроблену і погоджену відповідно до пунктів 1-4 цього рішення, подати на розгляд та затвердження виконавчому комітету Сарненської міської ради.

  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Тараса ДРАГАНЧУКА.

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Про розгляд заяви Нечипорук Ю.Б.  щодо надання дозволу на розробку схеми організації дорожнього руху по вул. Княгині Ольги, 40 в м. Сарни.docx

Останні документи

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 495 від 18 вересня 2024 року "Про встановлення переліку та тарифів (цін) на платні послуги, що надаються комунальним підприємством  «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 494 від 18 вересня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 493 від 18 вересня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 492 від 18 вересня 2024 року "Про схвалення змін до Програми меліорації земель та  захисту  населених  пунктів  і сільськогосподарських угідь Сарненської   міської   територіальної  громади  Сарненського району Рівненської області"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 491 від 18 вересня 2024 року "Про  схвалення змін до Програми  запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки"

Пошук документів