, Головний редактор

ЗВІТ про результати проведення громадського обговорення щодо присвоєння назв  вулицям та провулкам в м. Сарни

 

Організатор громадського обговорення – Сарненська міська рада.

19 листопада 2021 року на офіційному сайті міської ради в розділі «Відкрита громада» («Громадське обговорення») було висвітлено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо присвоєння назв вулицями та провулкам в м. Сарни.

З 19 листопада по 18 грудня 2021 року Сарненська міська рада Рівненської області  проводила громадське обговорення щодо присвоєння назв вулицям та провулкам в м. Сарни: вул. Колійова, пров. Колійовий, вул. Динамівська, пров. Динамівський, вул. Оболонська, пров. Оболонський, вул. Сонячна, пров. Сонячний, вул. Покровська, пров. Покровський, вул. Дамбова, пров. Дамбовий, вул. Туристична.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подавались у письмовій чи усній формі, надсилались електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 1 місяця з дня його оголошення.

Тел. 0365 3-50-85

Поштова адреса: 34503, вул. Широка, 31, м. Сарни

Електронна адреса:  smr@sarny-rada.gov.ua

Протягом терміну обговорення пропозицій та зауважень щодо присвоєння назв вулицям та провулкам в м. Сарни до міської ради не надходило.

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Ковальчук А.О., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Бірук Н.А., жителів с. Велихів, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Пошук документів