, Головний редактор

Чергова захисна споруда готова до використання!

З початку російської агресії питання безпеки населення, зокрема, укриття від ракетних обстрілів, - одне із головних пріорітетних завдань держави. Саме для облаштування нових укриттів, приведення  наявних захисних споруд у належний технічний стан та використання їх за призначенням Сарненською міською радою протягом 2022 року була проведена значна робота в даному напрямку, на що із  бюджету міської територіальної громади виділялися значні фінансові ресурси. Було проведено капітальний, поточний ремонти та облаштування 45 захисних споруд на об’єктах освіти, культури, охорони здоров’я та житлового  фонду  громади, завдяки чому  в першу чергу з’явилася можливість дітям проводити очне навчання в закладах освіти, а жителям громади відчувати себе безпечніше.

В поточному році облаштовувати захисні споруди у підвальних приміщеннях об’єктів громади продовжуємо. Так протягом січня-лютого було проведено капітальний ремонт та облаштування підвального приміщення закладу дошкільної освіти «Вербиченька» м.Сарни під укриття. 10 березня комісією із   фахівців Сарненської міської  ради, Сарненських районних управлінь ДСНС та Держпродспоживслужби України  у Рівненській області було проведено  обстеження даного укриття, надано  рекомендації щодо його функціонування та визнано його готовим до використання за призначенням, тому вже в найближчі дні, діти будуть мати змогу його відвідувати.

 

 

                                                           Відділ з питань надзвичайних ситуацій,

                                                           цивільного захисту та мобілізаційної роботи

                                                           Сарненської міської ради.

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 58 від 18 березня 2024 року "Про  обґрунтування підстави для здійснення закупівлі"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про розгляд звернення ФОП Дебелого М.В.  щодо надання дозволу на здійснення благоустрою території загального користування"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Шапірку В.В."

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Лемку М.С."

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 57 від 13 березня 2024 року "Про затвердження акта приймання-передачі майна"

Пошук документів