, Адміністратор

№6 від 22 січня 2020 року "Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності територіальної громади м. Сарни зовнішніх мереж водопостачання від вул. О. Гончара по вул. Технічна до вул. Набережна в м. Сарни"

У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

 Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

 ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

22 січня 2020 року                                                                                            № 6

 


«Про затвердження акту приймання-передачі

до комунальної власності територіальної

громади м. Сарни зовнішніх мереж

водопостачання від вул. О. Гончара по вул.

Технічна до вул. Набережна в м. Сарни»


 

         На виконання рішення Сарненської міської ради від 19.09.2019 №1263 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Сарни зовнішніх мереж водопостачання від вул. О. Гончара по вул. Технічна до вул. Набережна в м. Сарни», рішення міськвиконкому від 18.09.2019 №312 «Про створення комісії по прийняттю до комунальної власності територіальної громади м. Сарни зовнішніх мереж водопостачання від вул. О. Гончара по вул. Технічна до вул. Набережна в м. Сарни», керуючись статтями 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

В И Р І Ш И В: 

  1. Затвердити акт приймання-передачі основних засобів (зовнішні мережі водопостачання від вул. О. Гончара по вул. Технічна до вул. Набережна в м. Сарни) до комунальної власності територіальної громади м. Сарни в особі Сарненської міської ради, загальною вартістю 1816675,02 грн. (додається). 
  1. Головному бухгалтеру Сарненської міської ради Орешко Т.Г. забезпечити взяття на баланс основних засобів зазначених в пункті 1 цього рішення. 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                    СВІТЛАНА УСИК

Прикріплені файли
№6 від 22 січня 2020 року "Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності територіальної громади м. Сарни зовнішніх мереж водопостачання від вул. О. Гончара по вул. Технічна до вул. Набережна в м. Сарни".doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів