, Адміністратор

№46 від 17 лютого 2020 року "Про визнання переможцем конкурсу з перевезенняпасажирів на міських автобусних маршрутахзагального користування № 6, № 8 та визнанняперевізника-претендента, який посів друге місце"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                              
17 лютого 2020 року                                                                                         № 46

 

Про визнання переможцем конкурсу з перевезення

пасажирів на міських автобусних маршрутах

загального користування   № 6, № 8 та визнання

перевізника-претендента, який посів друге місце

Розглянувши рішення конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом (протокол  № 3 засідання конкурсного комітету від 07.02.2020 року додається), керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, рішенням виконавчого комітету  міської ради від 17.07.2013  № 218 "Про  організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального  користування у м.Сарни"( із змінами) виконавчий комітет міської ради

                                                           В И Р І Ш И В:

  1. Визнати переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №6, «вул. Шарпака – ЦРЛ – вул. Шарпака», № 8 «вул. Перемоги – ЦРЛ – вул. Перемоги» в м. Сарни»    ПрАТ «Сарненське АТП -15640» (Ходакевич І.С.).
  2. Укласти з ПрАТ «Сарненське АТП -15640» (Ходакевич І.С.).договір  на організацію пере­ве­зення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №6, «вул. Шарпака – ЦРЛ – вул. Шарпака», № 8 «вул. Перемоги – ЦРЛ – вул. Перемоги»  в м. Сарни»     ПрАТ «Сарненське АТП -15640» (Ходакевич І.С.). терміном на 1 (один) рік.
  3. Визнати перевізником-претендентом на конкурсі з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №6, «вул. Шарпака – ЦРЛ – вул. Шарпака», № 8 «вул. Перемоги – ЦРЛ – вул. Перемоги» в м. Сарни», який посів друге місце фізичну особу підприємця Пупка В.М.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Віктора Хомича.

Міський голова                                                                Світлана Усик

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів