, Адміністратор

№231 від 15 Липня 2020 року "Про подання щодо ліквідації, зміни меж таадреси виборчих дільниць на території Сарненської міської ради"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

15 липня 2020 року                                                                               № 231

 

"Про подання щодо ліквідації, зміни меж та

адреси виборчих дільниць на території

 Сарненської міської ради"

 

У зв’язку із встановленням пропускної системи до приміщення ТОВ "Завод металевих виробів», в якому розміщена звичайна виборча дільниця № 560784, за адресою вул. Соборна , 21, в м. Сарни, Сарненського району, Рівненської області,  що унеможливлює використання приміщення для голосування та приміщення дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці для організації голосування на виборах і роботи дільничної виборчої комісії, відсутності інших приміщень, придатних для відповідного використання, розташування приміщень на другому поверсі, відсутність умов для доступу виборців,  та у зв’язку з  тим, що у приміщенні актової зали КП "Екосервіс" (I поверх адмінприміщення), вул. Матросова,2, м. Сарни, Сарненського району, Рівненської області  влаштовано  абонентський відділ КП "Екосервіс", що унеможливлює використання  приміщення для голосування   дільничної виборчої комісії виборчої дільниці № 560791, відповідно до Порядку утворення виборчих дільниць на постійній основі, їх тимчасового закриття, ліквідації та внесення змін до відомостей про утворені виборчі дільниці затвердженого Постановою Центральної виборчої комісії  від               25 червня 2020 року № 116 виконавчий, статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

                                               В И Р І Ш И В:

1.Звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації  з двома поданнями (додаються):

1.1. про ліквідацію звичайної виборчої дільниці № 560784, яка розташована на другому поверсі приміщення ТОВ "Завод металевих виробів, за адресою вул. Соборна, 21, м. Сарни, Сарненського району, Рівненської області, у зв’язку із встановленням пропускної системи до зазначеного приміщення,  відсутності умов для доступу виборців, неможливості використання приміщення для голосування та роботи дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці для організації голосування на виборах;  

1.2. про зміну адреси приміщення для голосування та адресу приміщення дільничної виборчої комсії № 560791, яка існує на постійній основі, у зв»язку із зміною цільового призначення приміщення КП "Екосервіс" за адресою вул.Матросова, 2, м.Сарни, Сарненський р-н, Рівненська обл., під абонентський відділ,  на адресу: вул.Ткача, 3, м.Сарни, Сарненський р-н, Рівненська обл., адмінприміщення ПрАТ "Сарненська ПМК-66".

2

 

  1. Внести зміни до меж виборчих дільниць № 560785 та №560788 розподіливши побудинковий склад ліквідованої виборчої дільниці №560784 між зазначеними дільницями у відповідності до віддалення будинків від місця голосування.

 

  1. Це рішення та відповідні подання (додаються), щодо внесення змін до виборчих дільниць, які існують на постійній основі в м. Сарни, подати до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Сарненської райдержадміністрації.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Віктора Бахна.

 

 

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                     СВІТЛАНА УСИК

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів