, Адміністратор

Рішення № 317 від 18.09.2019 «Про призначення управителя багатоквартирного будинку у місті Сарни»

У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А    Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

18 вересня 2019 року                                                                      № 317

 

 

«Про призначення управителя

багатоквартирного будинку у місті Сарни»

 

 

       Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150 (із змінами), за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у м. Сарни, згідно рішень виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25.01.2019 № 5, від 23.10.2018 № 380 (із змінами), беручи до уваги рішення виконавчого комітету від 17.07.2019 №245 «Про оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у місті Сарни»,  на підставі протоколів засідання конкурсної комісії від 27 серпня 2019 року, виконком міської ради

 

                                               В И Р І Ш И В:

  1. Призначити управителем багатоквартирного будинку у м. Сарни Комунальне підприємство «Житлосервіс» (юридична адреса: вул. Кулікова, 7а, ЄДРПОУ 36205405) для будинків по переліку згідно з додатком 1.
  2. Затвердити форму договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Сарни, для будинків визначених в пункті 1 цього рішення, згідно додатку 2.
  3. Уповноважити міського голосу Усик С.Б. на підписання договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком у м. Сарни від імені співвласників багатоквартирних будинків згідно форми, визначеної пунктом 2 цього рішення.
  4. Міському голові Усик С.Б. протягом п’яти календарних днів з дня прийняття цього рішення забезпечити укладання з Комунальним підприємством «Житлосервіс»  договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком окремо на кожний багатоквартирний будинок по переліку згідно з додатком 1 до цього рішення.
  5. 5. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та розвитку території Козярчуку Ю.Я.:

   5.1.Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителя, з яким укладено договір, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Сарненської міської ради відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

  1. Директору КП «Житлосервіс» (Міську О.О.):

    6.1. Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителя шляхом розміщення  в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

  1. 7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

 

Міський голова                                                              Світлана Усик

 

Прикріплені файли
317-pro-priznachennja-upravitelja.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів