, Адміністратор

Рішення № 191 від 04.06.2019 "Про занесення портретів кращих працівників виробничої та гуманітарної сфери, представників громадських організацій м. Сарни на Дошку пошани "Гордість міста – 2019"

   У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

04 червня 2019  року                                                                                   № 191

 

"Про занесення портретів

кращих працівників виробничої

та гуманітарної  сфери, представників

громадських організацій м. Сарни на Дошку

пошани "Гордість міста – 2019"

 

          Враховуючи результати діяльності, участь у громадському житті, особистий внесок у розвиток міста та з нагоди 134-ї річниці з Дня заснування м. Сарни, відповідно до статті 40 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком міської ради 

В И Р І Ш И В : 

  1. Занести портрети кращих працівників виробничої та гуманітарної сфери, представників громадських організацій м. Сарни на міську Дошку Пошани "Гордість міста – 2019":
    • Ворона Олександра Ярославовича, інструктора відділення рекрутингу та комплектування Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учасника антитерористичної операції.
    • Галушка Сергія Григоровича, керівника зразкового аматорського хореографічного колективу "Журавка" МБК "Залізничник", заслуженого діяча естрадного мистецтва України;
    • Козачка Василя Яковича, майстра-технолога очисних споруд №2 КП "Екосервіс";
    • Коноплюка Володимира Івановича, директора заготівельно-виробничого підприємства "Таврида" Сарненської райспоживспілки;
    • Кушнір Софію, вихованку ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, чемпіонку Європи серед кадетів;
    • Мосійчука Сергія Павловича, начальника 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області;
    • Радчука Назарія, учня 6 класу Сарненської гімназії;
    • Царкова Володимира Михайловича, тренера-викладача ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України;
  2. Вручити громадянам, портрети яких занесені на міську Дошку Пошани "Гордість міста – 2019", свідоцтва на урочистостях з нагоди святкування Дня міста 17 червня 2019 року.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бахна В.К. – керуючого справами міськвиконкому.

 

 МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                              С.Б.УСИК

Прикріплені файли
191-doshka-poshani.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів