, Адміністратор

рішення № 216 від 20.06.2019 "Про розгляд заяви Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області про адресу багатоквартирному житловому будинку по вул. Технічній, 1 в м. Сарни"

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

 

20 червня 2019 року                                                                                                    № 216    

        

 

"Про розгляд заяви Сарненського РВ УМВС

України в Рівненській області про

адресу багатоквартирному житловому

будинку по вул. Технічній, 1 в м. Сарни"

 

 

         Розглянувши заяву Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області щодо присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – багатоквартирному житловому будинку, що знаходиться в м. Сарни, по вул. Технічній, 1, керуючись підпунктами 5,10 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішенням міськвиконкому від 20.11.2013 № 397 "Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Сарни", беручи до уваги сертифікат про відповідність закінченого будівництвом об’єкта серія РВ №--- від ---2019 та інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, номер інформаційної довідки --- від ---2019,  виконком міської ради 

В И Р І Ш И В : 

 

Змінити адресу об’єкту нерухомого майна – багатоквартирному житловому будинку (площею --- кв. м.) та земельній ділянці для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (кадастровий номер ---), яка перебуває в постійному користуванні Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області, що знаходиться в м. Сарни, по вул. Технічній, 1, на адресу:    м. Сарни, вул. Технічна, 15Б.

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                             С.Б.УСИК

Прикріплені файли
216-umvs-bagatokvartirnij-budinok-adresa-budinok.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів