, Адміністратор

рішення № 230 від 20.06.2019 «Про розгляд звернення громадянина (особа) щодо перепланування кухні загального користування в гуртожитку по вул. Пирогова, --- в м. Сарни»

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

                                                                                 

 20 червня  2019 року                                                                                     № 230

 

 «Про розгляд звернення громадянина

(особа) щодо перепланування

кухні загального користування в

гуртожитку по вул. Пирогова, --- в м. Сарни»

 

         Розглянувши звернення громадянина (особа) щодо надання дозволу на перепланування та приєднання кухні загального користування в  гуртожитку по вул. Пирогова, --- в м. Сарни, до кімнати якою користується заявник, враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії, беручи до уваги згоду суміжних користувачів, мешканців  будинку по вул. Пирогова, ---, керуючись статтями 100, 152 Житлового кодексу Української РСР, пунктом 1.4 Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій, затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 №76,  статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

                                               В И Р І Ш И В: 

  1. Надати дозвіл громадянину (особа) на перепланування та приєднання кухні загального користування площею 17,0 м2, на третьому поверсі гуртожитку по вул. Пирогова, --- в м. Сарни, до кімнати за № ---.
  2. Громадянину (особа) приступити до виконання робіт після виготовлення та погодження передбаченої чинним законодавством України технічної документації.
  3. Громадянину (особа) після здійснення перепланування та приєднання, зазначеного в пункті 1 цього рішення, звернутися в КП «Житлосервіс» для внесення змін в технічний паспорт гуртожитку.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

  

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                        С.Б.УСИК

 

Прикріплені файли
230-zvernennja-.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів