, Адміністратор

№ 20 «Про розгляд звернення гр. (особа) про постановку на квартирний облік»

У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

 Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

 ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

18  лютого 2019 року                                                                                          №20

 

«Про розгляд звернення

гр. (особа) про

постановку на квартирний облік»

 

    Розглянувши заяву та подані до неї документи (особа) про постановку на квартирний облік, встановлено наступне.  Громадянка (особа), являється особою, що постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, про що свідчить копія посвідчення № --- від ---. Громадянка (особа)проживає за адресою по вул. Чорновола, --- в будинку, що належить на праві власності чоловіку заявниці (особа), площа якого становить 110,6 кв.м, в тому числі житлова площа 73,1 кв.м. Враховуючи викладене вище, керуючись статтею 34 Житлового кодексу УРСР, пунктом 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконком міської ради,

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Визнати такою, що не потребує поліпшення житлових умов, з підстав забезпечення мінімальним розміром жилої площі громадянку (особа).
  2.   Відмовити громадянці (особа) в постановці на квартирний облік у Сарненському міськвиконкомі, шляхом включення до списку громадян постраждалих  І категорії внаслідок аварії на ЧАЕС  та сімей з дітьми, інвалідність, яких виникла внаслідок Чорнобильської катастрофи, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Сарненському міськвиконкомі.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                  С.Б.УСИК

 

Прикріплені файли
20-pro-rozgljad-zvernennja-кварт.облікdoc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підготовки  та підтримки територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2025 - 2027"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  Сарненської міської територіальної громади на 2025 -2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 -2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про схвалення Програми фінансової підтримки комунальної установи «Інспекція з благоустрою Сарненської міської  територіальної громади» Сарненської міської ради на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
22 квітня 2024
№ від 22 квітня 2024 року "Про  внесення змін до  Програми «Діти Сарненщини» на 2022-2024 роки"

Пошук документів