, Головний редактор

№568 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м. Сарни по вул. Невського, 8А"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                             №568   

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою щодо

інвентаризації земельної ділянки в м. Сарни

по вул. Невського, 8А

 


           З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Сарненської міської ради, відповідно до ст.ст. 12, 122, 184 Земельного кодексу України, ст.ст. 26, 35 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 05 червня 2019 року №476, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями  міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Сарненській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в межах м. Сарни по вул. Невського, 8А, орієнтовною площею 0,0941 га із формуванням земельної ділянки.
  2.  Сарненській міській раді замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін .
  3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на затвердження сесії Сарненської міської ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.      
  4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№568 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в м. Сарни по вул. Невського, 8А".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів