, Головний редактор

№536 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам в межах м. Сарни для будівництва індивідуальних гаражів"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                             

24 вересня 2021 року                                                                                           № 536   

 

“Про затвердження проектів землеустрою

щодо відведення у власність земельних

ділянок громадянам в межах м. Сарни

для будівництва індивідуальних гаражів”

 

            Розглянувши  заяви громадян та проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів в межах м. Сарни,  керуючись ст.ст. 12, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України та п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та  за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів в межах м. Сарни згідно з додатком.
  2. Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в межах м. Сарни згідно з додатком.
  3.   Громадянам провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельні ділянки) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Зобов’язати вищезгаданих громадян виконувати обов’язки землевлас-ників відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            Руслан СЕРПЕНІНОВ              

Прикріплені файли
Додаток до рішення №536 від 24.09.2021 року.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів