, Головний редактор

№531 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки в..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                     

24 вересня 2021 року                                                                                            № 531  

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

та передачу безоплатно у спільну сумісну

власність земельної ділянки в м. Сарни по

вул. Старицького, 33

 

        Розглянувши заяву Волощука Володимира Петровича та Сафонової Валентини Олександрівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває в їхньому користуванні в м. Сарни по вул. Старицького, 33, керуючись ст.ст. 12, 89, 118, 120, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :  

 

  1.   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Волощуку Володимиру Петровичу та Сафоновій Валентині Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0.0946 га в м. Сарни по вул. Старицького, 33.
  2. Передати безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку Волощуку Володимиру Петровичу та Сафоновій Валентині Олександрівні для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) площею 0.0946 га (кадастровий номер 5625410100:01:31:0223) в м. Сарни по вул. Старицького, 33.
  3. Волощуку Володимиру Петровичу та Сафоновій Валентині Олександрівні провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Волощуку Володимиру Петровичу та Сафоновій Валентині Олександрівні виконувати обов’язки землевласників відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.).

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

                                                                                                         

 

Прикріплені файли
№531 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки в...".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів