, Головний редактор

№527 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Лідії Степанівні"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                            №527  

Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

цільове призначення якої змінюється

гр. Леончик Лідії Степанівні

 

               Розглянувши заяву гр. Леончик Лідії Степанівни та проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Костянтинівка по вул.Варшаській, керуючись ст. ст. 12, 20, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Лідії Степанівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Костянтинівка по вул. Варшаській Сарненського району Рівненської області на території Сарненської міської ради.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, площею 0.1137 га (кадастровий номер 5625482500:04:002:0093), що перебуває у власності  гр. Леончик Лідії Степанівни - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  під будівництво та обслуговування будівель торгівлі в с. Костянтинівка по вул. Варшаській.
  3. Леончик Лідії Степанівні провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Леончик Лідії Степанівні виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№527 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Леончик Лідії Степанівні".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів