, Головний редактор

№504 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго»"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                            № 504              

 

Про надання дозволу на виготовлення

проєкту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки

в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго»

 

               Розглянувши заяву ПрАТ «Рівнеобленерго» та подані відповідні документи щодо відведення в оренду земельної  ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Сарненської міської ради, керуючись ст.ст. 12, 93, 122, 124, 125, 126, Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :   

 

  1. Надати дозвіл ПрАТ «Рівнеобленерго» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду строком на 49 років, розташованої  на території Сарненської міської ради орієнтовною площею 0.0026 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  2. Проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                                      РУСЛАН СЕРПЕНІНОВ 

 

 

                                   

Прикріплені файли
№504 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго»".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів