, Головний редактор

№499 від 24 вересня 2021 року "Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу     Аврамишину Сергію Володимировичу"

           Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                

24 вересня 2021 року                                                                                              № 499     

     


Про підготовку до продажу земельної

ділянки несільськогосподарського призначення

у власність шляхом викупу    

Аврамишину Сергію Володимировичу

 

            Розглянувши заяву Аврамишина Сергія Володимировича та подані  відповідні документи  про продаж  земельної ділянки, на якій розміщене нерухоме майно на території Сарненської міської ради, керуючись статтями 12, 127, 128 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл Аврамишину Сергію Володимировичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 1.9179 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Сарненської міської ради.
  2. Встановити суму авансового платежу в розмірі 5000 грн. /П’ять тисяч гривень 00 коп./

 

  1. Уповноважити міського голову виступити замовником експертної грошо-вої оцінки земельної ділянки після проведення покупцем авансового платежу.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                    РУСЛАН СЕРПЕНІНОВ 

 

 

Прикріплені файли
№499 від 24 вересня 2021 року "Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу     Аврамишину Сергію Володимировичу".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про звіт міського голови про свою роботу та роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
29 березня 2024
№ 65 від 27 березня 2024 року "Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Пошук документів