, Адміністратор

№4 від 12 листопада 2020 року "Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Сарненського міського голови"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

12 листопада 2020 року                                                                                    № 04  

 

"Про ранг посадової особи місцевого

самоврядування та умови оплати

праці Сарненського міського голови"

 

 

Відповідно до статей 10, 15, 21 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Зберегти Сарненському міському голові Серпенінову Руслану Петровичу присвоєний 5-й ранг посадової особи місцевого самоврядування.

 

  1. Встановити з 12 листопада 2020 року Сарненському міському голові Серпенінову Руслану Петровичу:
    • місячний посадовий оклад у розмірі 15000 грн. згідно зі штатним розписом апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету;
    • надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування у розмірі 700,00 грн;
    • надбавку за вислугу років у розмірі 15 (а з 18.11.2020 року 20) відсотків до посадового окладу з врахуванням доплати за ранг;
    • надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з врахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

 

  1. Здійснювати щомісячне преміювання Сарненського міського голови у розмірі посадового окладу та з нагоди державних і професійних свят, ювілейних дат у межах фонду преміювання, передбаченого у кошторисі апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету і економії фонду оплати праці.
  2. Надавати щорічно Сарненському міському голові матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

  1. У разі зміни розміру місячного посадового окладу, надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років міського голови згідно з чинним законодавством України, місячний посадовий оклад, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавка за вислугу років Сарненському міському голові встановлюються відповідно до штатного розпису апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря ради.

 

 

 

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів